Klik hier voor informatie over de
Rabobank Clubkas Campagne 2017


Voor 2017 is een totaalbedrag van € 150.000,00 beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Graafschap. Dit is maar liefst € 50.000,00 meer dan vorig jaar!

Wie kunnen er stemmen?

Tijdens de stemperiode tussen 7 april en 21 april beslissen onze leden hoe het totaalbedrag wordt verdeeld. Ieder lid van Rabobank Graafschap ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde club mogen uitbrengen. Deze stemmen zijn dus geld waard. Bent u nog geen lid? Dan kunt u tot 7 februari lid worden en meestemmen. Het lidmaatschap kunt u aanvragen via www.rabobank.nl/graafschap onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.


> Lid worden <


Extra beloning in 2017!

De top drie van verenigingen en stichtingen met de meeste stemmen, worden door Rabobank Graafschap dit jaar extra in het zonnetje gezet. Zij ontvangen als dank voor de promotie en de inzet een extra geldbedrag. De winnaar ontvangt € 3.000,00 bovenop het gewonnen bedrag. De tweede prijs ontvangt een extra bedrag van € 1.500,00 en de derde € 750,00. Breng dus zo veel mogelijk leden van Rabobank Graafschap in beweging om op je vereniging of stichting te stemmen. We stellen hiervoor gratis digitale promotie materialen beschikbaar. Nadere informatie ontvangt u na inschrijving. U kunt natuurlijk ook zelf acties verzinnen om te laten weten dat u meedoet aan de Rabobank Clubkas.

Prijsuitreiking

In mei worden de winnaars en de gewonnen bedragen bekend gemaakt. Let op: er geldt een minimum van 10 stemmen voor uitkering. Zorg dat u voldoende stemmen binnenhaalt.


Stem op Sani4all / H.V. Artemis ’15